PROFESSIONELE SITES

MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

ONZE DIENSTEN

Webtainment ontwerpt, optimaliseert en verbetert websites voor allerlei opdrachtgevers uit verschillende branches. Websites kunnen geheel in eigen huisstijl en naar eigen wens gemaakt worden. We zorgen ervoor dat al onze websites responsieve zijn zodat zij zowel op de computer, tablet als de smartphone uitstekend zijn te raadplegen. Naast websites kunnen wij u ook logo’s, huisstijl en content op het gebied van marketing aanbieden.

ONZE WERKWIJZE

Webtainment gaat in gesprek met de opdrachtgever om de mogelijkheden te bespreken en een concept op te zetten. Vervolgens zal het concept uitgewerkt worden tot een concreet voorstel. Indien de opdrachtgever groen licht geeft gaat Webtainment aan de slag met het ontwerpen. In verschillende tussenstadia geeft Webtainment de voortgang van het project weer. Afhankelijk van de grootte van de opdracht leveren wij snel resultaat!

RESPONSIVE

VEILIGE SITE

SNEL RESULTAAT

EIGEN STIJL

INTERESSE IN EEN RESPONSIVE WEBSITE?

RESPONSIVE

Tegenwoordig raadplegen steeds meer mensen websites via hun smartphone. Het is dus belangrijk dat de website responsive is voor smartphone gebruik. We optimaliseren de website voor zowel smartphone als tablet en laptop/desktop. Op deze manier is de website op alle devices uitstekend raad te plegen en zorgt dit voor een prettigere gebruikerservaring van alle bezoekers.

VEILIGE SITE

Een veilige site is belangrijk voor de gegevensversleuteling maar geeft ook een veiliger gevoel aan de bezoekers van de website. Door een SSL versleuteling toe te passen op de domeinnaam start de domeinnaam met https:// en geeft dit aan dat bezoekers veilig gebruik kunnen maken van de website. Ook dit zal de gebruikerservaring van bezoekers optimaliseren.

SNEL RESULTAAT

Afhankelijk van de grootte van de opdracht kunnen wij snel resultaat leveren. We zullen in ieder tussenstadium de opdrachtgever op hoogte houden van de voortgang van het project. Voorstellen zullen snel gedeeld worden zodat waar nodig de opdrachtgever direct al wijzingen door kan geven of aan kan geven tevreden te zijn met het voorlopige resultaat.

EIGEN STIJL

Een website met een eigen stijl is onderscheidend en trekt daarmee meer bezoekers. In de conceptfase kan de opdrachtgever aangeven wat hij precies wil; alles is bespreekbaar. Gedurende het werkproces kunnen zaken bijgesteld worden zodat dit optimaal aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. We kunnen ook de gehele huisstijl verzorgen indien gewenst.

NAAST WEBDESIGN BIEDEN WE OOK

LOGO'S

Een uniek logo maakt geeft een bedrijf een herkenbare en professionele uitstraling. Maak uit meerdere ontwerpen een eigen keuze.

HUISSTIJL

Een eigen visuele identiteit maakt het bedrijf professioneel en herkenbaar voor de buitenwereld. Kies voor een bewuste bedrijfspresentatie.

CONTENT

Met goed geschreven content bereik en behoud je meer klanten. We kunnen de hele marketingcontent uit handen nemen of aanscherpen.

FOTOGRAFIE

Beeld vormt een website. We kunnen het maken van product- of beeldfotografie uit handen nemen. Personaliseer hiermee content.

Contactgegevens Webtainment

E-mailadres
info@webtainment.nl

Gevestigd in
Alkmaar, Noord-Holland

KVK nummer
80516599

BTW identificatienummer
NL003449170B65