PORTFOLIO

Sportcafé De Walvis

Sportcafé De Walvis is een sportcafé in de kenmerkende sporthal van Beverwijk. De website van het sportcafé was verouderd en werkte niet meer naar behoren. De nieuwe website is een nieuw jasje gegoten gebaseerd op de kleuren van het logo.

Camping La Forêt du Morvan

Voor deze middelgrote familiecamping in Frankrijk is de website geheel vernieuwd en compatibel gemaakt voor zowel desktop als smartphone. De website is in 4 talen beschikbaar gemaakt. De huisstijl is enigszins aangepast door het toevoegen van nieuwe iconen en kleurstelling.

Judovereniging Tenkaichi

Judovereniging Tenkaichi is een sportvereniging in Amsterdam. Zij beschikten over een zeer verouderde site. De site is geheel opnieuw gestyled en aangepast naar de kleuren van het originele logo. Deze Amsterdamse vereniging kan weer jaren vooruit met deze update.

Coachwerkplaats

Voor Coachwerkplaats is een geheel nieuwe website gecreëerd en daarnaast is ook het logo en de huisstijl ontworpen. 

Judovereniging De Uitkomst

Judovereniging De Uitkomst uit Anna Paulowna had een sterk verouderde site en wilde graag een vernieuwd design. De eigenaar wilde de site graag zelf bij kunnen houden, dus is een eenvoudige handleiding opgesteld.

Judoschool Cees Veen

Voor deze judoschool is een strak design ontworpen. Door gebruik te maken van eenvoudige kleuren en een soort storyboard op de homepagina is alles in een oogopslag te vinden. 

Veen Ledenadministratie

Dit bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ledenadministratie voor sportbedrijven wilde graag een eenvoudige website waarin een kort overzicht gegeven wordt van de mogelijkheden.