WERKWIJZE

In 4 overzichtelijke stappen ontwikkelen we jouw nieuwe website. We gaan in gesprek om het eerste concept uit te werken tot een concreet voorstel. Gedurende het proces houden we contact met elkaar zodat eventuele suggesties of opmerkingen direct verwerkt kunnen worden. Expertises vanuit beide kanten leiden uiteindelijk tot een kwalitatief goede website die jaren mee kan gaan.

In eerste instantie maken we kennis met elkaar en bespreken we welke wensen en eisen er zijn om een nieuw webdesign te creëren. We bekijken of het huidige ontwerp aangepast kan worden of dat er een heel nieuw idee gelanceerd gaat worden. Het budget wordt daarnaast vastgesteld.

Als het concept staat bespreken we hoe de website eruit gaat zien. Welke wensen zijn er en welke functionaliteiten moet de website minimaal bezitten? Wat wordt de basis: modern, klassiek, bewegend? Vervolgens worden een aantal voorstellen gedaan en kan er geschoten worden op het eerste concept.

Na goedkeuring van het concept wordt de website verder uitgewerkt. Er zal zoveel als mogelijk content in de vorm van tekst en afbeeldingen toegevoegd worden om de website zo compleet mogelijk af te leveren. Tussentijds bestaat de mogelijkheid om het project van feedback te voorzien zodat deze doorgezet kunnen worden. 

In de laatste stap is de website zo goed als klaar en kan deze getest worden. De site zal geoptimaliseerd worden voor mobiel gebruik, zodat de website breed te bereiken is. De website kan vervolgens live gaan. Als laatste onderdeel krijg je uitleg en een handleiding om de site zelf te kunnen onderhouden indien gewenst.

Kijk je uit naar onze samenwerking?